Při nákupu nad 1500,- Kč doprava ZDARMA! !

Hodnocení obchodu

5,0 73 hodnocení
Přidat hodnocení
5
72x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
EV Avatar autora | 15.12.2018
Krásné zboží. Bleskové dodání.
V Avatar autora | 11.12.2018
dodání super, zboží nevím bude to jako dárek, ale určitě bude super také ;-)
Avatar autora | 2.12.2018
JSEM SPOKOJENA DĚKUJI ŘIČAŘOVÁ
LK Avatar autora | 29.11.2018
Spokojenost
AB Avatar autora | 28.11.2018
Rychle vyrizeni, zbozi super!
RD Avatar autora | 24.11.2018
Spokojenost, rychlé dodání, zboží odpovídá, paráda
VH Avatar autora | 23.11.2018
ano moc.
RF Avatar autora | 12.11.2018
Se zbožím jsem byla spokojená
JO Avatar autora | 2.11.2018
ANO, MOC.
PV Avatar autora | 2.11.2018
doporučuji:)
MP Avatar autora | 27.10.2018
Výborná spolupráce
JK Avatar autora | 24.10.2018
Legíny perfektně sedí, dobře vypadají. Doporučuji.
T Avatar autora 24.10.2018
Děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že jste jak s nákupem u nás, tak i se zbožím spokojená. Topleginy.cz - Tomáš Studený
KR Avatar autora | 21.10.2018
Spokojenost
A Avatar autora 24.10.2018
Děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že jste jak s nákupem u nás, tak i se zbožím spokojená. Topleginy.cz - Tomáš Studený
KJ Avatar autora | 21.10.2018
doporučuji
A Avatar autora 24.10.2018
Děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že jste jak s nákupem u nás, tak i se zbožím spokojená. Topleginy.cz - Tomáš Studený
MS Avatar autora | 14.10.2018
naprostá spokojenost
T Avatar autora 24.10.2018
Děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že jste jak s nákupem u nás, tak i se zbožím spokojená. Topleginy.cz - Tomáš Studený
RJ Avatar autora | 11.10.2018
doporučuji
T Avatar autora 24.10.2018
Děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že jste jak s nákupem u nás, tak i se zbožím spokojená. Topleginy.cz - Tomáš Studený
ZJ Avatar autora | 27.7.2018
Po dvakrát mi prisly jiné. Nejdřív jiny druh, pak špatná velikost .
SK Avatar autora | 21.7.2018
IL Avatar autora | 18.7.2018
S obchodem urcite ano, ale dopravni sluzba s kterou spoluoracují je spatna, poslali sms o doruceni nasledujici den a neprijeli ( den dovolene, ptz neupresnili cas) , k veceru prisla onluva z divneho telefonu bez adresata, ze z technickych duvodu prijedou zitra,to ovsem uz nebylo mozne brat si dalsi den dovolene a pak uz jsem na dovolenou jela, tak ze doporucuji joneho dopravce !!!
KZ Avatar autora | 6.7.2018
Doporučuji. Kvalitní zboží, rychlé doručení.

Stránka 1 z 4 , položek celkem: 74

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.